Jag gråter.

Men bara för att jag är så himla glad! Det har varit så bra, allt har fungerat! Det är klart att jag är lite ledsen för att det är slut, men just nu är den positiva känslan så mycket starkare än allt annat. Jag klarar det här, det finns så många som bryr sig om mig, som hjälper mig om det skulle behövas. Jag kommer klara det här, det här också!
Det är en sådan härlig känsla! Det händer inte ofta att jag är så glad så att tårarna bara rinner. Visst, jag har skrattat så att jag har gråtit förut, men det här är en helt annan känsla, och jag måste säga att det är den bästa känslan som finns!

Jag är jätteglad! :D

Det löser sig.

Det går inte alltid jättebra för mig. Jag kan vara konstig, sur och ha världens otur, men det löser sig alltid till slut. JAG löser det alltid till slut. Jag kan göra personer runt mig glada! Det betyder ärligt talat mest. Om de är glada är jag glad också. Eller så spelar det ingen roll att jag inte är glad, det är viktigare att ingen är ledsen på grund av mig än att jag mår bra... Men just nu är jag väldigt glad över att jag har löst allt! :D

Så här är det...

Jag gillar att blogga, men det är inte riktigt min grej. Det jag gillar mest med att blogga är att hålla på med designen - och det är ju inte riktigt det som är poängen med att ha en blogg, eller hur?
Så jag har varit inaktiv här nu ett tag, för att jag helt enkelt inte har haft tid. Jag har varken hunnit eller orkat fixa klart designen, och så länge jag inte är nöjd med den har jag inte heller någon lust att blogga.
Så nu vet ni varför jag inte skriver något!
Vi hörs! :)